Az Agrolánc Kft. 1990-es alapítása óta szervizeljük az általunk forgalmazott termékeket. A gépekhez biztosítjuk a folyamatos alkatrészellátást és szakmai, biztonságtechnikai képzéseket. A szükséges javításokat elsősorban Fóton, a cég központi szervizében, vagy Zsombón, másik telephelyünkön végezzük.

Partnerszerviz-hálózatunk az ország több pontján működik; a központi szervizhez kapcsolódva segítik munkánkat. Az alkatrészellátás folyamatos, ami a gyártó cégekkel történő napi kapcsolattartásnak köszönhető. A gyártók a megrendelt alkatrészeket legrövidebb 24 óra alatt (maximum 72 óra – ha Európában nincs raktáron) küldik fóti telephelyünkre. Innen szintén gyorsposta segítségével jut el a felhasználóhoz. A szükséges karbantartásokat és javításokat öt felszerelt szervizautó is segíti, melyekkel a helyszínen végezhető el a hiba javítása.

Vállaljuk a gépek idény előtti felkészítését, melyet ingyenes állapotfelmérés előz meg.

Szerelőink rendszeresen vesznek részt a gyártó cégek által szervezett szerviztanfolyamokon az adott országban vagy központi irodánkban.

Az elvégzett munkákra és az általunk cserélt alkatrészekre garanciát vállalunk. Garanciális javítás vagy csere esetén – amennyiben a gyári alkatrész általunk lett beszerezve – sem anyag, sem munkadíjat nem számolunk fel!

Örömmel vesszük, ha megosztja velünk véleményét tevékenységünkről, kollégáinkról, az elvégzett szervizmunkáról: E-mail visszajelzés küldése

Amennyiben javítással kapcsolatban kér tájékoztatást, szervizvezető kollégám készséggel áll rendelkezésére telefonon: 06 27 539 640 / 1 sz. melléken vagy e-mailben.

Alkatrészrendeléssel kapcsolatban kérem, keresse alkatrész értékesítő kollégáimat a 06 27 539 640 / 2 sz. melléken vagy e-mailben az alaktresz@agrolanc.hu.

Köszönjük, hogy bizalmat szavaz az Agrolánc Kft.